Velkommen til Trondheimsfjord fiskefestival 2018

Velkommen til Trondheimsfjord fiskefestival 2018

Kjære deltaker,

Dette er en generell informasjonsmail sendt til alle påmeldte til morgendagens fiskekonkurranse. Nedenfor vil vi prøve å komme med all relevant informasjon for å gjøre morgendagen så gøy, spennende og smertefri som mulig!

Registrering

Registrering starter i Stjørdal småbåthavn kl 07.00. For at dette skal gå så smidig som mulig, ber vi alle om å ha billetter klare på tlf eller utskrift av billett, slik at vi kan registrere de. Vi ber også om at dere møter opp i god tid, slik at alle er klare til startskuddet går kl 09.00.

VIKTIG; for de av dere som ønsker å møte til registrering på Grilstad. Dere må svare på denne eposten, eller sende en sms til 97727920 om at du ønsker å registrere deg på Grilstad. Dette for å lette jobben med deltakerbevis. Vi starter registrering her kl 08.00.

Regler

Alle er pliktige til å følge konkurransens regler og å sette seg inn i disse. De ligger tilgjengelig på våre nettsider og vil også bli utdelt under registrering.

Fangst

All fangst av matfisk skal bløgges, alle andre arter på artslista som ikke har grunnvekt oppfordrer vi til at det kun tas bilde av, sammens med deltakerbevis og at de slippes tilbake levende. Dette for å bevare de lokale stammene av småarter.

SJØØRRET er fredet fra konkurransen, og vi ber derfor om at de av dere som får SØ setter denne tilbake,selv om den fanges utenfor fredningssonen (se kart). Uansett, SØ gir ingen poeng i konkurransen. Dette er et valg vi har tatt, grunnet den utfordrende situasjonen for sjøørreten i Trondheimsfjorden.

Husk ellers å respektere minstemål på de artene som har det. Arter med poeng og grunnvekter leveres ut ved registrering.

Innveiing

Kl 15.00 må alle ha avsluttet fiske å stå i innveiingskø. Selve innveiingen foregår i småbåthavna på Stjørdal, men det vil også være mulig å levere fangsten for innveiing på Grilstad (Her starter innlevering av fisk 14.00 om noen gir seg før tiden). Den blir da fraktet med bil til Stjørdal. Det vil være to køer for innveiing så vi håper det skal være forholdsvis effektivt. Minner om at alle arter med grunnvekt skal være bløgget (matfisk).

ALLE deltakerne er ansvarlig for å frakte med seg sin egen fangst hjem fra innveiing (dere som leverer fangst på Grilstad er ansvarlig for å ta med deres fangst fra småbåthavna i Stjørdal når fisken er ferdig veid/registrert). INGEN fangst eller fiskeslo skal etterlates i havneområdet. Hvis en deltaker ikke respekterer dette, vil det kunne medføre disk i konkurransen. Dette gjelder selvfølgelig både i Stjørdal småbåthavn og på Grilstad.

Premieutdeling

Vi starter premieutdeling 18.00 ved Stjørdal Torg. Her er det gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet. For de av dere som har henger med båt på slep, har vi også avtalt med RIIS at dere kan parkere på baksiden av deres bygg for å lette parkeringen. Dette er kun noen hundre meter fra torget og kort gåavstand.

Vi minner om at for å motta premie, uansett type MÅ man være tilstede under premieutdelingen.

For dere som er tidlig ferdig med innveiing og lurer på hva dere skal gjøre frem til kl 18.00 anbefaler vi en av sentrums mange restauranter eller kafeer. For å nevne noen er «Hos oss kafe», «American Steakhouse», «Egon», «Stjørdal Pizza og Grill», «Stjørdal sportspub», «Mintage sushi», «Grobian» og «Smile Kafe» alle innenfor kort gåavstand fra torget. Torgkvartalet er også åpent til 18.00.

Er det noe du fortsatt lurer på, ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss masse og ønsker deg/dere velkommen i morgen!

Mvh

Trondheimsfjord Fiskefestivalgjengen:)